2284052942 6977411514 Νάουσα, Πάρος dervos.hvac@gmail.com
hero image
 
   
   
ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ - ΖΝΧ
Δερβός Παναγιώτης | Θέρμανση - Κλιματισμός - Υγραέριο Πάρος


Η ηλιοθερμία αποτελεί ένας εναλλακτικός και οικολογικός τρόπος θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού, με τον οποίο όμως μπορούμε και να εξοικονομήσουμε τεράστια ποσά από τα έξοδα του σπιτιού μας.

Η επιχείρησή μας “ΔΕΡΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Πάρο, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, μπορεί να σας προτείνει τα ιδανικά ηλιακά συστήματα για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Είμαστε στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.
 
   

 


 

   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  την μελέτη του χώρου σας, την προμήθεια των ηλιακών συστημάτων, την τοποθέτηση - εγκατάστασή τους στο χώρο σας καθώς και την συντήρηση - επισκευή τους.
   
  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις και τα σύγχρονα ηλιακά συστήματα μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.

Σας παρέχουμε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, όπου κι αν βρίσκεστε στην Πάρο, ενώ είμαστε πάντα δίπλα σας και για οποιαδήποτε άλλη σχετική εργασία επιθυμείτε να μας αναθέσετε.
   
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε σχετική εργασίες επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Πάρο.