2284052942 6977411514 Νάουσα, Πάρος dervos.hvac@gmail.com
 
   
   
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Δερβός Παναγιώτης | Θέρμανση - Κλιματισμός - Υγραέριο Πάρος


Η επιχείρησή μας “ΔΕΡΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Πάρο, διαθέτοντας χρόνια πορεία στο χώρο του κλιματισμού και συνεργαζόμενη με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, μπορεί να αναλάβει την μελέτη, την εγκατάσταση και την συντήρηση κάθε συστήματος κλιματισμού.

Με ένα τηλεφώνημα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα έρθει στο χώρο σας, προκειμένου να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τον σωστό κλιματισμό του χώρου σας.
 
   

 


 

   
   
  Μπορούμε να αναλάβουμε την εγκατάσταση παντός τύπου και μάρκας κλιματιστικού συστήματος σε οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Πάρο, ενώ παρέχουμε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

Με ένα τηλεφώνημα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα έρθει στο χώρο σας, προκειμένου να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τον σωστό κλιματισμό του χώρου σας.
   
  ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ
κλιματιστικές μονάδες:
    Τοίχου    Δαπέδου    Καναλάτα κ.λ.π.
   
  Ανταποκρινόμαστε στις πιο απλές έως και τις πλέον πολύπλοκες και απαιτητικές μελέτες για τον σωστό κλιματισμό του χώρου σας.
   

 


 

ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ
Ιδανικά η συντήρηση του κλιματιστικού θα πρέπει να γίνεται 2 φορές τον χρόνο. Έτσι, θα μπορείτε να απολαμβάνετε εξαιρετική ποιότητα ψύξης για το καλοκαίρι και θέρμανσης για το χειμώνα. Παράλληλα εξοικονομείτε χρήματα από την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και αυξάνεται η διάρκειας ζωής του κλιματιστικού σας.

Αναγνωρίζοντας ότι για την σωστή απόδοση του κλιματιστικού πρέπει να πραγματοποιείται τακτική συντήρηση, η επιχείρησή μας, είναι δίπλα σας και σας παρέχει υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής κλιματιστικών, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και επισκευή όλων των οικιακών και επαγγελματικών κλιματιστικών. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, εφοδιασμένο με το πιο πρόσφατο τεχνολογικό εξοπλισμό, έχει την δυνατότητα να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει κάθε είδους βλάβη σε όλους τους τύπους κλιματιστικών μηχανημάτων ανεξαρτήτως εταιρείας.

Σας εγγυόμαστε ότι οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο κλιματιστικό σας, θα είμαστε δίπλα σας άμεσα και με τις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε σχετική εργασίες επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Πάρο.