2284052942 6977411514 Νάουσα, Πάρος dervos.hvac@gmail.com
hero image
 
   
   
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Δερβός Παναγιώτης | Θέρμανση - Κλιματισμός - Υγραέριο Πάρος


Η θέρμανση είναι μια ανάγκη. Είναι η ανάγκη για άνετη διαβίωση μέσα στον χώρο που ζούμε ή δουλεύουμε. Στην εποχή μας υπάρχουν αρκετοί τρόποι θέρμανσης, όμως δεν είναι εξίσου αποδοτικές σε όλες τις περιπτώσεις.

Η επιχείρησή μας “ΔΕΡΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Πάρο, παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο της θέρμανσης αλλά και τα νέα προϊόντα, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την αποδοτική και οικονομική θέρμανση του χώρου σας.
 
   

 


 

   
   
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας προκειμένου να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την ιδανική λύση για την σωστή και αποτελεσματική θέρμανσή του.
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
    Καυστήρες pellet, ξύλου, πετρελαίου & υγραερίου
    Αντλίες Θερμότητας
    Ενδοδαπέδια Θέρμανση
    Φυσικό Αερίου
    Γεωθερμία
   
  Μπορούμε να αναλάβουμε την εγκατάσταση κεντρικής αλλά και αυτόνομης θέρμανσης, καθώς και μετατροπές από κεντρική σε αυτόνομη.
   

 


 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να αναλάβει την συντήρηση του καυστήρα σας αλλά και να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε βλάβη έχει προκύψει σε αυτόν.
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και έχοντας αντιμετωπίσει με επιτυχία ένα μεγάλο αριθμό βλαβών, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι επιλέγοντας εμάς έχετε εξασφαλίσει την σωστή επισκευή του καυστήρα σας.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε σχετική εργασίες επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Πάρο.