2284052942 6977411514 Νάουσα, Πάρος dervos.hvac@gmail.com
hero image
 
   
   
  ΔΕΡΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Θέρμανση - Κλιματισμός - Υγραέριο Πάρος


Η επιχείρησή μας “ΔΕΡΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Πάρο και πιο συγκεκριμένα στην Νάουσα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της θέρμανσης, του κλιματισμού και του υγραερίου, προτείνοντας σύγχρονες και αποδοτικές λύσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Με πολυετή εμπειρία, άρτια τεχνογνωσία και εξειδίκευση, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη, την εγκατάσταση και την συντήρηση συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης, καθώς και συστημάτων υγραερίου.
   

 


 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Παρέχουμε ολοκληρωμένες και οικολογικές προτάσεις κλιματισμού, θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης, με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την πλήρη κάλυψη των αναγκών τους.

Σε συνεργασία με τους πλέον αξιόπιστους διεθνείς οίκους και με άξονα τη μέγιστη δυνατή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας, η επιχείρησή μας, προβαίνει στη διεκπεραίωση κάθε έργου που αναλαμβάνει, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης - σχεδιασμού - κατασκευής, αλλά και επαγγελματικής συντήρησης συστημάτων κλιματισμού και θέρμανσης.
 
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι αφενός να παρέχουμε σε κάθε πελάτη υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας και αφετέρου η διαρκής αναζήτηση για νέες και αποδοτικές λύσεις όσον αφορά την θέρμανση, τον κλιματισμό και το υγραέριο.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε σχετική εργασίες επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Πάρο.