2284052942 6977411514 Νάουσα, Πάρος dervos.hvac@gmail.com
hero image
 
   
   
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Δερβός Παναγιώτης | Θέρμανση - Κλιματισμός - Υγραέριο Πάρος


Το υγραέριο, χάρη στα χαρακτηριστικά του, είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις ενεργειακές ανάγκες των καταναλωτών σε όλες τις περιοχές, ειδικά σε αυτές που δεν καλύπτονται από δίκτυο Φυσικού αερίου. 

Αποτελεί ένα οικονομικό καύσιμο που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα σε επαγγελματικές κουζίνες καθώς και στην θέρμανση χώρων, προσφέροντας ποιοτικά αποτελέσματα και οικονομία.

Η επιχείρησή μας “ΔΕΡΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Πάρο, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία αφορά το υγραέριο, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
   

 


 

   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  εγκαταστάσεις υγραερίου σε επαγγελματικές και οικιακές κουζίνες, σε μπάρμπεκιου καθώς και εγκαταστάσεις θέρμανσης με υγραέριο σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Πάρο.
   
  Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε συντηρήσεις και επισκευές σε ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις υγραερίου, προσφέροντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να εξετάσει την περίπτωσή σας και να σας προτείνει τις πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις.
   
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε σχετική εργασίες επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Πάρο.